Home

Eindelijk is het dan zover: jij wilt gaan leren autorijden. Daarom wil je niet alleen een autorijschool die jou goed opleidt, maar het autorijden zelf moet óók leuk zijn.

Rijschool Leon Beekmans is daarom dé autorijschool voor 's-Hertogenbosch en omstreken voor iedereen vanaf 16,5 jaar. Onze leerlingen zijn na het behalen van hun rijbewijs in staat om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. En dit bereiken wij op een leuke en ontspannen manier.

Bij onze opleiding zijn kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit de belangrijkste focuspunten. Bovendien besteden wij optimale aandacht aan jou als persoon. Iedereen is immers anders. De ene heeft het rijden zo onder de knie en de ander heeft daar wat meer tijd voor nodig. Daar geeft niet: wij passen de rijlessen daar gewoon op aan en bieden jou persoonlijk advies. Jij haalt jouw rijbewijs zoals jij dat wilt.

Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een TussenTijdse Toets (TTT). De naam zegt het al: dit is een toets om je vaardigheden alvast een keer te testen. Zo ga je zelfverzekerder het echte examen in, omdat je het al een keer hebt meegemaakt.

Of heb je misschien last van faalangst? Geen zorgen, want je bent zeker niet de enige. Om die reden bieden we een faalangstexamen als speciale mogelijkheid.

Rijschool Leon Beekmans biedt zo allerlei pakketten aan. En jij kiest het pakket wat bij jou persoonlijk past. En dat tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Hieronder vind je de inhoud en de totaalprijs per pakket.

Onderstaande prijzen gelden vanaf 1 januari 2016.

[get_courses category="23"]

Klik op de knop van jouw keuze en schrijf je in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alle lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.