Proefles bij de #1 rijschool van Esch

Je wilt starten met rijlessen, maar waar moet je nu op letten bij de keuze voor een rijschool? Je stelt jezelf vragen als: Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk: hoe duur zijn mijn rijlessen?

Wanneer je nu kiest voor een proefles bij Rijschool Leon Beekmans kunnen we jou hier direct inzicht in geven! Deze proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en kunnen we je een advies geven over het rijlespakket dat het beste bij jou past.

Je weet meteen waar je aan toe bent!

Proefles bij de #1 rijschool van Esch

Proefles bij de #1 rijschool van Esch

 

 

[captainform id=”761253″]

We would love to hear from you.