Onze rijschool heeft ruime ervaring in lesgeven en wij beschikken over goed gekwalificeerde instructeurs die al enige jaren rijles geven in Den Bosch en omgeving.

Ons doel is om jou op een rustige, veilige en verantwoorde manier te leren autorijden in de nieuwste Renault Clio.

Of je nu last hebt van faalangst of je bent misschien wat hyper of om andere redenen niet plaats wilt nemen achter het stuur, bij ons word je op een vriendelijke en rustige wijze geholpen. Omdat iedereen anders is, kun je profiteren van speciale lespakketten, zodat je in jouw eigen tempo kunt leren autorijden. Omdat een lespakket over het algemeen niet voldoende rijlessen bevat, hebben we ook vervolgpakketten met ruime staffelkorting.


Meld je aan voor een gratis proefles via het 
contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Kwaliteit: daar staan wij voor !!

Wij garanderen gedegen kwaliteit bij alle autorijlessen. Daarbij leveren wij solide maatwerk. Iedereen heeft immers recht op een passende rijopleiding. Het over de jaren heen gemiddeld hoge slagingspercentage is een duidelijke indicatie dat deze aanpak werkt. Dit betekent dat wij samen met jou bepalen wat voor jou het beste plan is, en wij passen ons zoveel mogelijk aan aan jouw schema.

De lesauto is overigens uiterst zuinig, want naar onze mening heeft het milieu al genoeg te verduren, daar hoeven wij niets aan toe te voegen.

Kies je voor autorijles bij Rijschool Leon Beekmans, dan bepalen we samen het tempo van jouw opleiding. Je vorderingen in het autorijden noteert de instructeur op je persoonlijke instructierapport. Je weet precies waar je aan toe bent en betaalt bij Rijschool Leon Beekmans geen les te veel.
Uiteraard komen we jou thuis ophalen, maar als je op school, het station of bij vrienden opgehaald/afgezet wilt worden is dat ook geen probleem. Zo lang het binnen de regio van Den Bosch blijft.

Wij zijn aangesloten bij Stichting LesGo Garantiefonds zodat je zeker weet dat je alle rijlessen krijgt die je hebt betaald.