Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

E-mail:

info@rijschoolleonbeekmans.nl

Bel ons:

06 - 47 88 0100

Is er binnenkort iemand in jouw vrienden- kennissen- of familiekring jarig of wil je iets origineels geven voor Valentijnsdag of zo maar omdat het kan, en weet je niet wat?

Geef dan eens een gratis en geheel vrijblijvende proefles bij Rijschool Leon Beekmans. Het kost jou niets en als de proefles overgaat in een lespakket, krijg jij nog eens € 25,00 op de koop toe. Maar dat hoeft niemand te weten !!

Hoe werkt het?
Eigenlijk heel simpel. Geef de persoon die jij een proefles wilt aanbieden hieronder op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met de gelukkige om een afspraak met hem of haar te maken. Dit doen we dan uiteraard uit jouw naam, zodat de gelukkige weet dat jij hem dat cadeau hebt gegeven. Maar als je wilt kan het natuurlijk ook anoniem.

Als deze persoon na de proefles besluit om bij Rijschool Leon Beekmans te gaan/blijven lessen, krijg jij van ons zomaar € 25,00.

That’s it.

Velden met een * zijn verplicht.

[123-contact-form i12975]

Back to top