Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

E-mail:

info@rijschoolleonbeekmans.nl

Bel ons:

06 - 47 88 0100

Lees goed door!!

 

Beste leerling,

 

Het is zover, je hebt te horen gekregen dat je jouw TTT/ examen mag gaan aanvragen. Maar voordat je dat kunt gaan doen, moeten er nog een paar stappen doorlopen worden, die ik je hieronder zal uitleggen.

 

Stap 1:

Zorg dat je een DigiD hebt aangevraagd en in jouw bezit hebt, want die heb je straks nodig. Het aanvragen van een DigiD is vrij makkelijk en kost niets. Hou er wel rekening mee dat het ongeveer 5 werkdagen duurt voordat je deze in huis hebt.

Aanvragen kan op: www.digid.nl

 

Stap 2:

Als je onze rijschool nog niet gemachtigd hebt, moet de dat gaan doen zodra je jouw DigiD binnen hebt op mijn.cbr.nl.  Anders kunnen wij geen TTT/examen voor jou reserveren. Heb je onze rijschool al gemachtigd, ga dan naar stap 3.

 

Stap 3:

Sinds 1 november 2017 mogen wij als rijschool jouw gezondheidsverklaring niet meer invullen, maar moet jij dat zelf doen. Ga daarvoor weer naar: mijn.cbr.nl log daar weer in met jouw DigiD en klik op ‘Eigen verklaring en vul de vragen naar waarheid in. Doorloop alle 6 de stappen.

LET OP!!

Als je ook maar 1 vraag met “Ja” beantwoord moet je naar een keuringsarts van het CBR. Laat ook altijd het opmerkingenveld leeg. Dus als je twijfels hebt over een vraag, sluit dan de pagina en neem eerst contact op met jouw instructeur.

 

Stap 4:

Als je alle stappen hierboven succesvol hebt doorlopen, kan je eindelijk gaan bellen om jouw TTT/examendatum aan te gaan vragen. Bel naar het nummer 085 – 401 71 99 en zeg dat je jouw TTT/ examen aan wilt vragen. Dan gaat de collega van LesGo samen met jou een datum prikken. Als je een TTT gaat rijden, moet jouw examen minimaal 4 weken na jouw TTT zijn. Dat kan je ook bespreken met de collega van LesGo, zij weten ervan. In principe worden de examens alleen in de ochtenduren gereserveerd en kan een TTT over de hele dag in gepland worden.

 

Stap 5:

Als jouw TTT/examendatums gepland zijn met de collega van LesGo, krijg jij automatisch een mail in jouw mailbox met de oproepkaart(en). Print deze oproepkaar(en) uit en neem ze mee op de dag dat je ze nodig hebt.

 

Nog vragen? Stel ze gerust.

 

Succes

Back to top