Over ons

Dé rijschool van Den Bosch e.o.!

De sterke punten van onze rijschool op een rijtje

  • Gratis proefles: Zonder enige verplichtingen
  • Lespakket afgestemd op jouw rijstijl
  • Direct beginnen wanneer het jou uit komt: Online lessen plannen
  • Werken met een instructiekaart: Al jouw vorderingen bijgehouden
  • Gekwalificeerde instructeurs
  • Aangesloten bij het LesGo Garantiefonds: Uniek!!

Meer weten over onze rijschool?

Lees meer

Start Learning to Drive Today

  • 06 – 47 88 0100

Leon Beekmans
Leon Beekmans
Eigenaar / Instructeur sinds 2012

Ik ben Leon Beekmans en geef al vanaf 2006 rijles in ‘s-Hertogenbosch. En vanaf 2012 als zelfstandige rijschool onder de vleugels van LesGo.

Het vak rijinstructeur heeft mij altijd getrokken. Omdat ik zelf autorijden erg leuk vind leek het mij een uitdaging om mensen auto te leren rijden. Het geeft altijd een goed gevoel om iemand op te leiden tot een goede en veilige automobilist. Geen dag is hetzelfde en ik werk heel graag met verschillende mensen.

Ik kom je ophalen in een Ford Fiësta. Een super fijne auto.

Na het kennismaken leg ik je wat uit over de lesauto en gaan we een stukje rijden geheel aangepast op jouw beginsituatie. We rijden in een voor jou bekende omgeving rond of een rustige oefenplaats en ik kijk wat je allemaal al kan.

Ik neem de tijd voor jou om je het auto rijden eigen te maken.

Ik ben een rustige instructeur die de tijd neemt om het auto rijden jou eigen te maken. Ik hoop je snel te zien in de regio rondom Den Bosch!

Faq

Omdat je altijd wel met wat vragen blijft zitten, hebben we hieronder de meest voorkomende vragen al beantwoord voor jou. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem even contact met ons op!

Ja!! Bij ons is een proefles GEEN onderdeel van een lespakket. Dus is de proefles niet alleen gratis, maar ook nog eens zonder verplichtingen. Mocht je onverhoopt na een proefles toch beslissen om niet bij ons te komen rijden, dan zit je nergens aan vast.

Wij komen op de afgesproken dag en tijd bij jou voorgereden met onze lesauto en dan mag jij meteen plaats nemen achter het stuur. Dan krijg je kort uitleg over wat we gaan doen en mag jij wegrijden. (uiteraard met hulp van de instructeur als dat nodig is).

Wij rijden aan naar een rustig gebied alwaar jij verdere uitleg krijgt over de auto en mag jij gaan proberen om met de auto weg te rijden, schakelen en andere handelingen die bij de grondbeginselen hoeren van het auto rijden.

Na +/- 50 minuten sta jij weer thuis voor de deur en bespreekt de instructeur samen met jou de resultaten van de proefles. Ook krijg jij een advies van de instructeur over hoeveel rijlessen hij denkt dat je nodig zult hebben om in 1x te kunnen slagen voor jouw rijbewijs.

Als het zover is dat je op een TTT/examen moet, hoef je alleen maar jouw ID en goed humeur mee te nemen. De uitnodiging van het CBR heeft de instructeur al bij zich. Ook jouw zenuwen kan je gewoon thuis laten, want die zitten dan alleen maar in de weg.

In principe kan elk lespakket in 3 of 4 termijnen betaald worden. Overleg even met de instructeur welk lespakket je in termijnen wilt betalen.

Wij zijn een rijschool en geen administratiekantoor. Dus wij willen de kost verdienen met rijles geven en niet met bijkomende kosten voor termijnbetalingen. Daarom rekenen wij GEEN  bijkomende kosten.

Zodra jij ingeschreven staat met een door jou gekozen lespakket, wordt er door ons een factuur aangemaakt (al dan niet in termijnen) die jij dan snel in jouw mailbox zult vinden. Aan deze factuur zit een link gekoppeld naar iDeal. Via deze link kom jij direct in de voor jou vertrouwde bankomgeving, alwaar jij de overboeking kunt maken. Hierdoor komt de betaling ook meteen bij ons in de boekhouding terecht waardoor er geen betalingsfouten gemaakt kunnen worden.

Testimonials

Lees wat onze tevreden leerlingen over ons hebben te zeggen:

Eva Schoenmakers mini

Bedankt voor de leuke lessen Leon. Mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij jouw goede begeleiding en uitleg..

Eva Schoenmakers (in 1x geslaagd)
Peter Krol mini

Dankjewel voor de geweldige lessen Leon. Ik heb genoten van de rijlessen, want het was telkens weer gezellig in de auto.

Peter Krol (in 1x geslaagd)
Ysabelle Vochteloo

Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald door de goede begeleiding. Een goede, eerlijke en gezellige rijinstructeur.

Ysabelle Vochteloo (in 1x geslaagd)
Patty vd Burg

Bedankt voor jouw engelengeduld met me Leon. Het waren fijne rijlessen, waar ik zeker nog heel veel plezier van ga hebben.

Patty vd Burg (in 1x geslaagd)

Nog niet overtuigd?
Neem contact op en plan een gratis proefles!

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om regelmatig geweldige inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.