Aanbieding

Welkom bij Rijschool Leon Beekmans

Omdat jij je via LesGo Rijscholen aangemeld hebt voor een gratis vrijblijvende proefles, hebben wij een speciale aanbieding voor jou.

Als je na de proefles besluit om verder te gaan met jouw rij-opleiding bij Rijschool Leon Beekmans, kunnen wij jou dit lespakket aanbieden.

Maar wel zullen eerste de proefles rijden. Kijk onder aan deze pagina bij de veel gestelde vragen wat je allemaal kunt verwachten.

Go Super

1554,-pakket
  • Gratis proefles
  • 30 rijlessen
  • 1 tussentijdse toets
  • 1 praktijkexamen
  • 1 herexamengarantie

Uiteraard is dit een aanbieding en heb je geen verplichtingen om dit lespakket af te nemen.

Jouw instructeur

Leon Beekmans

Leon Beekmans

Veel gestelde vragen over de proefles

De proefles die wij jouw aan mogen bieden kost helemaal niets en is geheel vrijblijvend. Dus nadien heb je geen enkele verplichting. Een paar dagen na de proefles nemen wij telefonisch contact met je op om te vragen wat je wil gaan doen.

De proefles duurt in totaal 50 minuten, waarna jij een lesadvies krijgt van de instructeur.

In principe wordt je gewoon thuis opgehaald, maar als het jou beter uitkomt kunnen we jou ook op een andere plaats ophalen. Zolang het maar binnen de regio van de instructeur blijft.

Jij wordt op de afgesproken tijd en plaats opgehaald door jouw instructeur. Die legt jou wat uit over de auto en vervolgens rijden jullie samen naar een rustige plaats (parkeerterrein of een stille buurt of weg) om de eerste stappen naar het zelfstandig auto rijden te ondernemen. Hoogstwaarschijnlijk legt de instructeur jou uit hoe je weg moet rijden met de auto zonder dat de motor er mee ophoudt. Want dat is als eerste stap toch wel het belangrijkste bij autorijden.

Testimonials

Eva Schoenmakers mini

En bedankt voor de leuke lessen.

Eva Schoenmakers
Peter Krol mini

Dankjewel voor de geweldige lessen Leon

Peter Krol
Ysabelle Vochteloo

Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald door de goede begeleiding van Leon. Een goede, eerlijke en gezellige rijinstructeur.

Ysabelle Vochteloo
Patty vd Burg

Bedankt voor jouw engelengeduld met me Leon. Het waren fijne rijlessen.

Patty vd Burg

Start Learning to Drive Today

  • 06 – 47 88 0100

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Wij delen uw gegevens met niemand en gebruiken deze alleen voor het beoogde doel)