Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

E-mail:

info@rijschoolleonbeekmans.nl

Bel ons:

06 - 47 88 0100

Online 3D Theorie-opleiding rijbewijs B.

Heb je weinig tijd en denk je dat het volgen van een theoriecursus niet bij je past? Kies er dan voor om zelf met het best mogelijk lesmateriaal aan de slag te gaan.

Online theorie leren

Les je bij Rijschool Leon Beekmans, dan kan je slim en snel je theorie oefenen middels 3D theorielessen. Tijdens deze lessen leer je aan de hand van honderden animaties de regels van het verkeer kennen. Een stem geeft je hierbij uitleg en de teksten die bij de animaties horen kan je later nog eens rustig teruglezen.

CBR-examens

In de oefenexamens worden de vragen op dezelfde manier gesteld als bij het CBR. De proefexamens bestaan daarnaast, net als tijdens het echte examen, uit vijfentwintig vragen over gevaarherkenning, dertig wet- en regelkennisvragen en tien inzichtvragen. Je kan na het maken van de oefenexamens makkelijk zien waar je fouten hebt gemaakt.

Begin met leren

Slagen voor je theorie-examen is een belangrijke stap tijdens je rijopleiding. Veel mensen vinden het echter een lastig examen om te leren. Goed voorbereid richting het CBR gaan is daarom erg belangrijk. De 3D theorie helpt je daarbij en is een effectieve methode om goed te kunnen leren. Zoveel mogelijk verkeerssituaties zullen langskomen en de uitleg is in heldere taa

De 3D Theorie-opleiding bestaat uit 3 verschillende modules:

1. Leren
Theorie: Complete online theorieopleiding die alle facetten van de theorie van A tot Z uitgebreid behandelt die uw leerling moet beheersen voor het behalen van het CBR theorie-examen

Praktijkbegeleiding: De praktische kant van het autorijden wordt hierin met behulp van 3D animaties behandeld. Denk aan het stellen van de spiegels tot bijzondere manoeuvres als een bochtje achteruit.

3D Theorie auto
Gevaarherkenning

2. Oefenen
8 Tentamens van ieder 25 vragen, gegroepeerd naar theorie hoofdstuk
10 Examens met ieder 25 vragen gevaarherkenning, 30 vragen wet- en regelkennis
10 Verkeersinzichtvragen
51 Interactieve 3D situaties. De leerling dient hierbij de correcte volgorde van voorrang aan te geven.

3. Leren en oefenen
Combinatie van pakket 1 en 2.

Tablet 3D
Back to top